Harmonogram

X Ogólnopolski Rajd na Orientację Przejście Smoka

Piątek

18:00 Otwarcie sekretariatu i rozpoczęcie przyjmowania uczestników.
Informacja od której możliwe będzie zakwaterowanie w bazie będzie zostanie podana w późniejszym terminie

od 18:30 – Rozgrzewkowy bieg na orientację z GPS (czyli BPK) na obszarze między Bochotnicą a Parchatką.

Sobota

Marsze na orientację

9:00 minuta „0” pierwszego etapu dziennego kat. TP, TT, TU i TZ
ok. 12:00 start drugiego etapu dziennego

18:45 minuta „0” etapu nocnego kat. TP, TT, TU i TZ

Rogaining 8h

7:45 odprawa
8:00 start
16:00 koniec limitu czasu
16:30 koniec limitu spóźnień

Rogaining rowerowy 5h

10:45 odprawa
11:00 start
16:00 koniec limitu czasu
16:30 koniec limitu spóźnień

Rogaining 5h

9:45 odprawa
10:00 start
15:00 koniec limitu czasu
15:30 koniec limitu spóźnień

Rekreacja

9:00 możliwość startu na trasy dzienne w kat. TP

Zwiedzanie Bochotnicy i/lub Kazimierza Dolnego we własnym zakresie, TRInO 

16:00 – 18:00 ciepły posiłek dla uczestników wszystkich tras i osób towarzyszących, które zadeklarowały chęć i uiściły opłatę

od 19:00 – impreza integracyjna (ognisko – lokalizacja poza bazą): dekoracja zwycięzców rogainingu 8h i 5h (w tym trasy rowerowej), ognisko, gry i zabawy na orientację.
Dla chętnych na dojście z bazy jest przewidziana ok. godzinna turystyczna trasa dojściowa na orientację, na którą można będzie wyruszyć od godziny ok. 18:00. 
Powrót do bazy we własnym zakresie. 

Niedziela

8:00 – Dekoracja zwycięzców tras marszowych
8:45 – Odprawa rogainingu pieszego TP3h (dożynek)
9:00 – start trasy TP3h
12:00 – meta trasy TP3h
12:30 – koniec limitu spóźnień trasy TP3h
13:00 – uroczyste zakończenie rajdu, dekoracja zwycięzców klasyfikacji dwudniowej tras rogainingu pieszego (Wielki Smok) oraz dożynek
14:00 – zamknięcie bazy